Om oss

Vi är en städfirma i Huddinge med erfarenhet och kunskap vilket kombineras med ambitiösa mål – att erbjuda förstklassiga städtjänster åt alla våra kunder. Vi arbetar i en organisation där allas röster är hörda. Vi värderar högt medarbetarnas åsikter vilket gör att vårt företag utvecklas ständigt och i enlighet med allas önskemål och synpunkter. Att hålla ständig kommunikation med alla kollegor är ett måste för oss som ligger till grund för ett bra arbetsklimat. Samma höga kommunikationsnivå hålls även med våra klienter. Resultatet? Många återkommande kunder.

Vi städar enligt dina önskemål

Våra städtjänster är många och varierade. Vi erbjuder kompletta lösningar för företagskunder och stora utrymmen samt enstaka tjänster för privatpersoner som bor i mindre bostäder. Något gemensamt för alla våra tjänster är att vi skräddarsyr dem efter kundens önskemål. För oss är det viktigt att du blir nöjd, därför städar vi enligt dina behov och preferenser. Hur ofta vill du anlita oss och vad behöver du hjälp med? När vi fått svar på de frågorna, kör vi igång.

Städfirman som lovar kvalité

Vi vågar lovar att vi håller en hög kvalité eftersom att vi väljer våra medarbetare med omsorg. Vi tar hand om vårt team, vårdar företagsandan genom lyhördhet och respekt för alla kollegor. Vi kräver stor noggrannhet, engagemang och hög service av alla som jobbar hos oss. Detta göra att vi kan vara säkra på att vi levererar bra tjänster oavsett vilket uppdrag det gäller. Ring oss gärna och berätta hur din situation ser ut.

Välkommen till oss!